Стоичков представи автобиографията си и показа златната топка

Сподели:

Легендарният футболист и носител на “Златната топка” за 1994 г. – Христо Стоичко, стартира кампания, на която ще представя автобиографията си. Стоичков показа златната топка, която е най-ценното индивидуално отличие във футбола. Стотиците фенове получиха уникална възможност за автограф, както и да се докоснат до отличието, притежание на най-великите футболисти.

Пред развалнуваните фенове и журналисти, Стоичков сподели: “Имах щастието да бъда със страхотни треньори и страхотни ръководители, които ни научиха на ред и дисциплина.Това, което беше в ЦСКА и в националния отбор. В Барселона беше съвсем различно с Йохан, лека му пръст. Но ако чакаме само на спомени и че сме играли по 70-80 мача за България, а като ударим една черта какво си постигнал – нищо.Значи не си играл това, което трябва да играеш. А не виждам и такъв в момента, който да има някаква перспектива. Ако не се трудят, ако не се разграничат от айпади, инстаграми и фейсбуци, няма да стане.

Моята поука съм я извадил. Другите дали ще си я извадят. Те да прочетат и да видят ние откъде сме тръгнали и какво сме постигнали.Защото е много лесно да даваме акъл, а дали ще го приемеш, е съвсем различно.Сегашните имат много информация, по-малко мислят за футбол. Ние както тренирахме, така и играехме събота или неделя.С книгата искахме да покажем какъв съм извън терена. Да разберат хората, че нещата не са само “мамата” на терена“,сподели Стоичков.

 6,044 total views,  1 views today

Facebook Comments
Сподели:

Оценете тази публикация.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Сродни публикации

Откриха паметник на Гунди в София

Откриха паметник на Гунди в София

Официалното откриване на паметника на футболната легенда Георги Аспарухов – Гунди в парк „Гео Милев“ …
Гришо размаза Федерер

Гришо размаза Федерер

Григор Димитров победи най-великия играч в съвременния тенис – Роджър Федерер с 3-6, 6-4, 3-6,…
Иван Бонжолов и Стефан Славков спечелиха бронз в Кърджали

Иван Бонжолов и Стефан Славков спечелиха бронз в Кърджали

Иван Бонжолов и Стефан Славков спечелиха трето място на турнира по плажен волейбол “Кърджали Бийч…
Спортната комисия върна правата на Кобрата

Спортната комисия върна правата на Кобрата

Спортната комисия на Калифорния възстанови спрените състезателни права на българския боксьор Кубрат Пулев.  Така Кобрата…