Стефан Николов се срещна с жителите на Габра

Стефан Николов се срещна с жителите на Габра

Сподели:

Проблемите с транспорта, инфраструктурата и чистотата в селото. Това бяха само част от темите, които кандидатът за кмет на Елин Пелин от Продължаваме Промяната – Демократична България с номер 66 Стефан Николов  обсъди с жителите на Габра.

На срещата в читалището Николов, представи и приоритетите в програмата си за управление на общината.

“Габра е единственото село с нов водопровод, но продължаваме да пием мътна вода“- това споделиха местните пред кандидата за кмет на Елин Пелин и Анелия Фичерова, която пък е номинацията за кмет на ПП-ДБ за Габра.

Двамата поеха ангажимент веднага да се потърси необходимото съдействие от ВиК София област, за да бъде решен проблемът с резервоара за водата, който според хората на събранието не е обезопасен.

На срещата се оплакаха също, че се налага основно да пътуват със собствен транспорт. Това е защото общественият не е ефективен и не е съобразен с нуждите на жителите.

Решението е в създаването на общинска транспортна фирма, която да предостави качествена услуга на всички населени места. Там кметът ще има директен контрол и ще може да следи за целесъобразност в предоставената услуга. Това сподели Стефан Николов.

Беше повдигнат и въпросът за асфалтирането на улиците. Присъстващите изказаха недоумението си от факта, че още съществуват улици, които никога не са асфалтирани. 

Планиране и поетапно асфалтиране в предстоящия мандат. Това обещаха кандидат кметът и неговият екип.

Искане за аптека и банкомат, както и инвестиции в гробищния парк, който е разграден и няма ограждения пожелаха още жителите на Габра.

Кметът на общината е кмет на всички, а с кмета на селото трябва да работят в екип. Така по-лесно и ефективно ще бъдат изпълняване дейностите, които са в интерес на жителите и ще се решават по-бързо техните проблеми – обясни Стефан Николов.

Той добави, че изключително важно за развитието на общината е и мнозинството в общинския съвет. Само повече  съветници от Продължаваме Промяната – Демократична България ще гарантира честно и прозрачно управление на Елин Пелин. Така завърши Стефан Николов, който е и водач на листата на коалицията.   

Анелия Фичерова добави, че се включва в битката с желание и енергия и ще работи съвестно и отговорно за доброто на Габра и Елин Пелин. 

Жителите на Габра си тръгнаха от срещата удовлетворени от получените отговори. Те обещаха подкрепа за Стефан Николов и Анелия Фичерова с номер 66 на изборите за кметове и общински съветници в неделя, както и на балотажа седмица по-късно.   

.

 818 total views,  2 views today

Facebook Comments
Сподели:

Оценете тази публикация.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Сродни публикации

Нов инстумент за работа с деца в ЦСРИ с финансова подкрепа от ФСЗ

Нов инстумент за работа с деца в ЦСРИ с финансова подкрепа от ФСЗ

Вече е реализиран проект „Социално взаимодействие чрез сензорни преживявания“ за осигуряване на адаптирана среда и…
Три обновени кабинета има ЦСРИ „Свети Йоан Рилски“, финансирани от ФСЗ

Три обновени кабинета има ЦСРИ „Свети Йоан Рилски“, финансирани от ФСЗ

Три обновени кабинета ще имат възможност да ползват специалистите предоставящи социални услуги в Център за…
Стефан Николов: Гласувах за промяна

Стефан Николов: Гласувах за промяна

За развитието на града и общината" за това гласува кандидатът за кмет на Елин Пелин…
С пожелание за успех на изборите в неделя кандидатът за кмет на община Елин Пелин от ПП -ДБ Стефан Николов отбеляза Димитровден с водосвет в Нови хан

С пожелание за успех на изборите в неделя кандидатът за кмет на община Елин Пелин от ПП -ДБ Стефан Николов отбеляза Димитровден с водосвет в Нови хан

Екипът на Продължаваме Промяната - Демократична България закри кампанията си в Елин Пелин. Кандидатите за…