Стефан Николов откри кампанията си за кмет на община Елин Пелин

Стефан Николов откри кампанията си за кмет на община Елин Пелин

Сподели:

Вчера, кандидатът за кмет на община Елин Пелин от Коалиция “Алтернативата на гражданите” Стефан Николов, откри предизборната си кампания. За начало на кампанията за Местни избори 2019 коалицията с номер 67 в изборната бюлетина, избра новооткрития си клуб в Елин Пелин. Освен кандидатите за общински съветници и кметове на населените места в общината, както и експерти от различни области на обществено-политическия живот, на събитието присъстваха и много приятели, съмишленици и симпатизанти.
В словото си за откриване на кампанията кандидат-кметът Стефан Николов подчерта, че е дошло време да бъде сменено това безпринципно управление. Той бе категоричен, че само Коалиция „Алтернативата на гражданите“ е способна да прекрати вършените в кметството безобразия и добави, че като общински съветник два мандата е придобил необходимия опит, което му дава увереност за успешно управление на общината.

Стефан Николов също така заяви, че екипът, с който влиза в битката за кмет на община Елин Пелин, е изграден от професионалисти в различни области. Според него добитият опит и задълбочените познания за управлението на общинските дела му дава пълната увереност, че ще се справи с тази нелека задача, с която досегашният кмет не е могъл, а и не искал да се справи.

На събитието присъства Димитър Делчев, председател на Движение “България на гражданите”, което подкрепи кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Делчев заяви, че с доказаната си обществена ангажираност Стефан Николов е един стойностен кандидат за ръководител на общинската администрация на община Елин Пелин.

В екипа на кандидата за кмет на община Елин Пелин Стефан Николов, самият той магистър по икономика, са включени и много експерти от национален мащаб. Сред тях изпъква името на финансиста Бисер Манолов. Той е с богат практически опит и теоретични познания в областта на финансите. Бил е главен дилър в УниКредит Булбанк, председател на Управителния съвет на Фонда за гарантиране на влоговете, както и член на Управителния съвет на базираната в Швейцария Международна асоциация за депозитно застраховане. Понастоящем Манолов отговаря за развитието и управлението на икономическото издание Forbes България.

С експертни съвети в областта на образователните политики ще се включи Ана Вилфан, която е част от екипа на кандидатката за кмет на столицата г-жа Мая Манолова.

Сред участниците е и Николай Цанков, експерт по европейски програми и фондове за развитие.

Бойко Савов, досегашен общински съветник и втори в листата на коалицията за тези избори, от своя страна подчерта, че коалиция „Алтернативата на гражданите“ има една голяма задача – упорита работа за благото на хората от община Елин Пелин.

Един от основните инициатори за обединяване на гражданите от общината срещу построяването на завода за преработка на вторична пластмаса и доказан радетел за защита на правата на жителите на Елин пелин, Ангел Славчев, също включен в листата за общински съветници, в емоционалното си изказване изреди мотивите, поради които се връща в политиката след дългогодишна пауза. “Некадърното управление на общината през последните четири години и редицата погрешни ходове на досегашния кмет Ивайло Симеонов ме провокираха да се включа в поредната битка за отстояване правата на гражданите”, сподели Ангел Славчев.

В края на събитието Стефан Николов благодари на всички уважили поканата за откриването на кампанията на коалиция „Алтернативата на гражданите“ и навръх рождения си ден, пожела победа на балотажа с №67  срещу отредения му от избирателите противник.

 6,990 total views,  2 views today

Facebook Comments
Сподели:

Оценете тази публикация.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации

Д-р Стойчо Кацаров: Плашат хората повече от необходимото. Изпадаме в задънена улица.

Д-р Стойчо Кацаров: Плашат хората повече от необходимото. Изпадаме в задънена улица.

“Изпадаме в задънена улица.Не виждам в момента какъвто и да било риск да се натовари…
Д-р Стойчо Кацаров: Има нещо гнило в тази пандемия

Д-р Стойчо Кацаров: Има нещо гнило в тази пандемия

Данните за разпространението на инфекцията никак, ама никак не кореспондират с мерките, приложени от Правителството.…
МВР коригира декларацията за придвижване през КПП

МВР коригира декларацията за придвижване през КПП

Два дни след обявяването на прословутата декларация за преминаване през блокадите МВР промени формата на…
МВР предоставя бланка на декларация за придвижване през КПП в областните градове

МВР предоставя бланка на декларация за придвижване през КПП в областните градове

За да се избегнат излишни струпвания и опашки от граждани пред общините и гишетата на…