Стефан Николов откри кампанията си за кмет на община Елин Пелин

Стефан Николов откри кампанията си за кмет на община Елин Пелин

Сподели:

Вчера, кандидатът за кмет на община Елин Пелин от Коалиция “Алтернативата на гражданите” Стефан Николов, откри предизборната си кампания. За начало на кампанията за Местни избори 2019 коалицията с номер 67 в изборната бюлетина, избра новооткрития си клуб в Елин Пелин. Освен кандидатите за общински съветници и кметове на населените места в общината, както и експерти от различни области на обществено-политическия живот, на събитието присъстваха и много приятели, съмишленици и симпатизанти.
В словото си за откриване на кампанията кандидат-кметът Стефан Николов подчерта, че е дошло време да бъде сменено това безпринципно управление. Той бе категоричен, че само Коалиция „Алтернативата на гражданите“ е способна да прекрати вършените в кметството безобразия и добави, че като общински съветник два мандата е придобил необходимия опит, което му дава увереност за успешно управление на общината.

Стефан Николов също така заяви, че екипът, с който влиза в битката за кмет на община Елин Пелин, е изграден от професионалисти в различни области. Според него добитият опит и задълбочените познания за управлението на общинските дела му дава пълната увереност, че ще се справи с тази нелека задача, с която досегашният кмет не е могъл, а и не искал да се справи.

На събитието присъства Димитър Делчев, председател на Движение “България на гражданите”, което подкрепи кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Делчев заяви, че с доказаната си обществена ангажираност Стефан Николов е един стойностен кандидат за ръководител на общинската администрация на община Елин Пелин.

В екипа на кандидата за кмет на община Елин Пелин Стефан Николов, самият той магистър по икономика, са включени и много експерти от национален мащаб. Сред тях изпъква името на финансиста Бисер Манолов. Той е с богат практически опит и теоретични познания в областта на финансите. Бил е главен дилър в УниКредит Булбанк, председател на Управителния съвет на Фонда за гарантиране на влоговете, както и член на Управителния съвет на базираната в Швейцария Международна асоциация за депозитно застраховане. Понастоящем Манолов отговаря за развитието и управлението на икономическото издание Forbes България.

С експертни съвети в областта на образователните политики ще се включи Ана Вилфан, която е част от екипа на кандидатката за кмет на столицата г-жа Мая Манолова.

Сред участниците е и Николай Цанков, експерт по европейски програми и фондове за развитие.

Бойко Савов, досегашен общински съветник и втори в листата на коалицията за тези избори, от своя страна подчерта, че коалиция „Алтернативата на гражданите“ има една голяма задача – упорита работа за благото на хората от община Елин Пелин.

Един от основните инициатори за обединяване на гражданите от общината срещу построяването на завода за преработка на вторична пластмаса и доказан радетел за защита на правата на жителите на Елин пелин, Ангел Славчев, също включен в листата за общински съветници, в емоционалното си изказване изреди мотивите, поради които се връща в политиката след дългогодишна пауза. “Некадърното управление на общината през последните четири години и редицата погрешни ходове на досегашния кмет Ивайло Симеонов ме провокираха да се включа в поредната битка за отстояване правата на гражданите”, сподели Ангел Славчев.

В края на събитието Стефан Николов благодари на всички уважили поканата за откриването на кампанията на коалиция „Алтернативата на гражданите“ и навръх рождения си ден, пожела победа на балотажа с №67  срещу отредения му от избирателите противник.

6,252 total views, 2 views today

Facebook Comments
Сподели:

Оценете тази публикация.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Сродни публикации

Светлините на коледната елха грейнаха в Елин Пелин

Светлините на коледната елха грейнаха в Елин Пелин

На един от най-важните православни празници – Никулден, на площад “Независимост” в Елин Пелин грейнаха…
29-годишен мотоциклетист пострада при катастрофа

29-годишен мотоциклетист пострада при катастрофа

Около 7 часа на 27 ноември в РУ – Елин Пелин се получил сигнал за…
Задържаха водач, управляващ автомобил с незаконни регистрационни табели

Задържаха водач, управляващ автомобил с незаконни регистрационни табели

РУ – Елин Пелин: Около 17 часа автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Опел Омега“,…
Валери Брънзелов бе избран за зам.-председател на Общинския съвет в Елин Пелин

Валери Брънзелов бе избран за зам.-председател на Общинския съвет в Елин Пелин

Общинския съветник от БСП Валери Брънзелов бе избран за заместник-председател на Общинския съвет в Елин…