“Надежда”-та за Стоян” продължава

Сподели:

Продължават благородните изяви за набиране на средства в помощ на Стоян. За пореден път приятелите на семейството – Александър Станоев , Моника Тодорова и Григор Тодоров, които винаги са до тях и им помагат, бяха инициаторите на благотворителния концерт, състоял се наскоро в спортна зала “инж. Янко Янков”. Неоценимо бе и съдействието на Кирил Гунев, озвучител, и  Илия Гидиков, организатор спортна зала.

Пред публиката, дошла в залата, за да изрази своята подкрепа на благородната кауза, се изявиха Малките сладурковци от Шопски Асанбъл “Ради Радев” с ръководители Яна Йорданова и Борислав Ковачев, които с много жар изпълниха „Пролетен танц“ и „Новоселчета“.

Прекрасно настроение създадоха изпълнителките от вокална група „Усмивките“ с песните „Родината“ и „Бре, Петрунко“ под ръководството на Венета Митрова.

Елегантонст и финес демонстрираха красивите момичета от групата за модерни танци „Нани Денс“ към НЧ “Иван Вазов1919 г“ с.Столник и НЧ „Светлина“ гара Елин Пелин с ръководител Надежда Данаилова.

Автентичният дух на българската народна песен се усети с изпълнението на песните „Ален божур“ и „Стъпил е Добри“ от великолепната ЖФГ „От извора“ с ръководител Калина Белова от с.Григорево.

Очарователните танцьори от танцов клуб „Капаклия“ и „Полянци“, с ръководители Марияна Семова-Николова и Цветелина Павлова, спряха дъха на публиката с чудесното изпълнение на „Лудо копано“ и „Кюстендилска ръченица“.

С чудните си гласове дамите от ЖФГ „Чойна“ под ръководството на Милка Петрова оставиха незабравими впечатления с изпълнението на песните „Засакале са Елена“ и „Не се задявай“

Лъчезарните танцьори от танцови клубове „ Макамлий“ и „Новоханци“ с ръководители Младенка Павлова и Теодора Серафимова разтупкаха сърцата на присъстващите с неповторимата „Шопска ръченица“ и „Ситно шопско хоро“.

На концерта бяха дарени 1040 лв, които бяха прибавени към събраните до момента 54 680 лв.  На семейството остават още около 30 000 лева , за да може Стоян да замине на лечение в Турция, където ще използва рехабилитация и физиотерапия с уреда Локомат робот. 

Нека всеки, който има възможност и желание, да се включи в следващите инициативи, за да дадем „Надежда за Стоян“.

 

 

 

2,747 total views, 1 views today

Facebook Comments
Сподели:

Оценете тази публикация.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Сродни публикации

Светлините на коледната елха грейнаха в Елин Пелин

Светлините на коледната елха грейнаха в Елин Пелин

На един от най-важните православни празници – Никулден, на площад “Независимост” в Елин Пелин грейнаха…
29-годишен мотоциклетист пострада при катастрофа

29-годишен мотоциклетист пострада при катастрофа

Около 7 часа на 27 ноември в РУ – Елин Пелин се получил сигнал за…
Задържаха водач, управляващ автомобил с незаконни регистрационни табели

Задържаха водач, управляващ автомобил с незаконни регистрационни табели

РУ – Елин Пелин: Около 17 часа автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Опел Омега“,…
Валери Брънзелов бе избран за зам.-председател на Общинския съвет в Елин Пелин

Валери Брънзелов бе избран за зам.-председател на Общинския съвет в Елин Пелин

Общинския съветник от БСП Валери Брънзелов бе избран за заместник-председател на Общинския съвет в Елин…