Христина Христова (ПП-ДБ): Правят се само козметични ремонти, които не водят до нищо трайно

Христина Христова (ПП-ДБ): Правят се само козметични ремонти, които не водят до нищо трайно

Сподели:

В Роден край представяме кандидатите за общински съветници в Елин Пелин. Христина Христова е част от листата на Продължаваме Промяната – Демократична България. За нея избирателите мога за гласуват с Номер 66 и преференция 103.

Здравейте, бихте ли се представили за читателите на Роден край?
Аз съм Христина Христова на 51г. с висше образование. Работя в сферата на спешната помощ. Завършила съм СУ „Весил Левски“ Елин Пелин. Висшето си образование в медицински институт „Йорданка Филаретова“ София.

Какви са според Вас най-големите проблеми на Елин Пелин?
Проблемни са многото обещания за подобряване на градската среда, а всъщност се правят само козметични ремонти, които не водят до нищо трайно. Всеки очакваше да станем град номер едно за живеене, но и тук ни излъгаха. Водопроводът е под всякаква критика. Честите аварии тормозят всички.

Какви мерки ще предприемете за тяхното решаване?
Веднага трябва да се направи и приеме от общинския съвет генерален план, разписан по месеци, за решаване на наболелите проблеми през последните години. Да се осъществява контрол по изпълнение на дейностите и разбира се прозрачност при разходването на публичните средства.

С какво ще се заемете в първия ден от Вашия мандат?
Ангажирам се още от формирането на комисиите в общинския съвет да внеса предложение за този план, както и да осъществим контрол при неговото изпълнение.

Освен това поемам инициатива да открия приемна за жителите на нашата община, където всеки ще има възможност да сподели своите въпроси и даде собствени предложения.

Битката за кмет се очертава много оспорвана. Ще се случи ли промяна и в Елин Пелин?
Кмет от управляващата коалиция в страната ще се отрази отлично на нашата община.

Считам, че нашият кандидат Стефан Николов е достатъчно ерудиран и притежава необходимата експертиза, като дългогодишен общински съветник да реши основните проблеми в общината, защото очакванията да има подобрение в управлението на общината не се случиха.

Сегашното управление не оправда собствените си обещания. Хората са разочаровани и търсят нова надежда за положителна промяна в едно предвидимо и стабилно управление.

На какво мнозинство ще може да разчита кметът?
В общинския съвет трябва да се сформира  мнозинство около основните приоритети, програма за развитие и стратегията й за изпълнение. Считам ,че мнозинството трябва да се сформира на базата на градивност и ефективност.

 Мнозинството трябва да е и коректив, тогава когато решенията не се изпълняват или се сменят приоритетите на управлението. Разчитам, че мнозинството ще бъде единно при вземане на важните решения.

Какво ще призовете избирателите?
Хората трябва да помнят какво се обеща и какво се направи. Всеки има право сам да решава. Ако искаме промяна трябва всички да излязат и да гласуват с номер 66. Аз лично ще избера Стефан Николов. И листата на Продължаваме Промяната – Демократична България.

Убедена съм, че  хората ще ни подкрепят, защото само с номер 66 може да има промяна и да вървим напред.

Купуването и продаване на гласове е престъпление!

 576 total views,  1 views today

Facebook Comments
Сподели:

Оценете тази публикация.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Сродни публикации

Нов инстумент за работа с деца в ЦСРИ с финансова подкрепа от ФСЗ

Нов инстумент за работа с деца в ЦСРИ с финансова подкрепа от ФСЗ

Вече е реализиран проект „Социално взаимодействие чрез сензорни преживявания“ за осигуряване на адаптирана среда и…
Три обновени кабинета има ЦСРИ „Свети Йоан Рилски“, финансирани от ФСЗ

Три обновени кабинета има ЦСРИ „Свети Йоан Рилски“, финансирани от ФСЗ

Три обновени кабинета ще имат възможност да ползват специалистите предоставящи социални услуги в Център за…
Стефан Николов: Гласувах за промяна

Стефан Николов: Гласувах за промяна

За развитието на града и общината" за това гласува кандидатът за кмет на Елин Пелин…
С пожелание за успех на изборите в неделя кандидатът за кмет на община Елин Пелин от ПП -ДБ Стефан Николов отбеляза Димитровден с водосвет в Нови хан

С пожелание за успех на изборите в неделя кандидатът за кмет на община Елин Пелин от ПП -ДБ Стефан Николов отбеляза Димитровден с водосвет в Нови хан

Екипът на Продължаваме Промяната - Демократична България закри кампанията си в Елин Пелин. Кандидатите за…